Laman Utama

Selamat Datang Ke Laman Web
Sri Payung Catering & Canopy

"A Taste to Remember"


Sri Payung Catering & Canopy
Menyediakan semua khidmat katering
 
Setelah 10 tahun berkecimpung dalam perkhidmatan katering dan kanopi, siapa sangka dengan hanya bermula sebagai ketua tukang masak untuk kenduri kendara keluarga, beliau mampu mengendalikan rangkaian perniagaan katering dengan jayanya. Malah disiplin serta kesungguhan menjadikan pemilik Sri Payung Catering & Canopy, Mohd Aslah bin Lias dan isteri Rosmawati binti Musa, antara contoh anak Melayu yang berjaya.
 
Mereka merupakan generasi kedua dalam keluarga untuk berkecimpung dalam industri ini. Pemilik Sri Payung Catering & Canopy mempunyai pengalaman memasak di hotel terkenal di Kuala Lumpur lebih daripada 12 tahun.
 
Ditubuhkan pada tahun 2006, mereka  menjalankan perkhidmatan Catering & Canopi sebagai teras perniagaan untuk pelbagai majlis keramaian seperti Majlis Perkahwinan dan Majlis Rumah Terbuka sama ada untuk individu, firma swasta dan jabatan-jabatan kerajaan.
 
Oleh yang demikian, tidak hairan mengapa Sri Payung Catering & Canopy mendapat tempat di hati peminat kerana mereka menawarkan perkhidmatan menyeluruh dari restoran, dewan sehingga katering.
 
Sri Payung Catering & Canopy menggunakan teknik tumisan yang diolah dari cara tradisonal untuk menambah rasa, kualiti dan membolehkan masakan yang dihasilkan tahan lebih lama.
 
Pelanggan Sri Payung Catering & Canopy masih boleh menempah dan merasakan masakan yang sama seperti lima tahun yang lepas kerana semua urusan di bahagian dapur diterajui oleh ahli-ahli keluarga terdekat sahaja. Selain itu, kebanyakan pekerja Sri Payung Catering & Canopy telah berkhidmat hampir 10 tahun. Pekerja-pekerja ini sangat berpengalaman dalam tugas masing-masing dan ini menjadi kebanggaan Sri Payung Catering & Canopy.
 
Menu yang disediakan begitu mengujakan. Daging hitam Sri Payung adalah menu yang amat terkenal dan menjadi hidangan wajib bagi pelanggan setia mereka.

Bagi memberikan sepenuh perhatian kepada pelanggan, mereka mengawal jumlah tempahan yang di terima kerana kepuasan pelanggan adalah keutamaan mereka. Mereka akan membantu pelanggan mereka dalam menguruskan majlis dengan memberikan pandangan dan nasihat. Bermula dari segi atur cara pilihan makanan dan juga bagaimana mengurangkan kos dan mengikut bajet mereka. Melalui cara ini, mereka lebih rapat dan lebih memahami kehendak pelanggan mereka.

Sri Payung Catering & Canopy amat jarang menyertai ekspo makanan atau perkahwinan kerana mereka lebih memberi perhatian terhadap majlis anjuran mereka. Kebanyakan pelanggan baru yang diterima adalah hasil daripada kejayaan majlis-majlis yang dianjurkan oleh mereka.
 
Selain daripada itu, pihak syarikat hanya menggunakan perkhidmatan mereka yang mahir dalam bidang-bidang tertentu supaya dapat memberikan hasil yang berkualiti.
 
Sri Payung Catering & Canopy juga menguruskan Dewan Santai Sri Payung yang terletak di Wisma Zelan, Taman Tasik Permaisuri, Cheras. Dewan tersebut boleh digunakan untuk majlis perkahwinan, hari jadi dan majlis koperat.

Manakala, Restoran Sri Payung pula terletak di No 5, Jalan Cempaka 14, Taman Cempaka, 68000 Ampang, Selangor. Antara menu istimewa ialah asam pedas, ikan bakar Portugis, nasi ayam bakar, nasi beriani kambing, ayam atau daging dan mee bandung.
Untuk maklumat lanjut sila hubungi Tel: 013-206 2523.Janji kami kepada pelanggan kami

Kami sentiasa menitik beratkan kualiti masakan dan perkhidmatan yang disedikan kepada para pelanggan kami supaya kepuasan pelanggan sentiasa berada pada tahap paling maksimum.


Pejabat Urusan Sri Payung:

No 4G Lorong Pertama 7, Pandan Utama,

68000 Ampang, Selangor DE

Untuk temu janji dan food testing diadakan setiap Sabtu dan Ahad dari 11.00 pagi ~ 5.00 petang.

Sila SMS hari dan waktu untuk datang temu janji:

H/P: 013 338 1573 @ 013 206 2523

Office: 03 92832523

map pejabat urusan Sri Payung

Panduan ke Pejabat Urusan

Dari arah Kepong melalui MRR2 akan nampak Tesco Ampang sebelah kanan dan Perabot Cempaka sebelah kiri hujung Perabot Cempaka ada lorong kiri ke Lorong F sebelum Pandan Jaya. Terus menuju ke dalam sehingga T Junction terakhir ambil kanan 50 meter simpang kiri berhadapan surau Al Falah. Kami berada berhadapan pasar mini MY MYDIN.

Jika dari Cheras melalui MRR2, buat pusingan U selepas Tesco Ampang.

Sebarang pertanyaan tarikh yang kosong sila SMS nama, tarikh majlis, lokasi majlis dan jumlah PAX.
Restoran Sri Payung Asam Pedas Asli Melaka

Menu UtamaJangan Lupa Kunjungi
Restoran Asam Pedas Sri Payung
di No 5, Jalan Cempaka 14, Taman Cempaka,
68000 Ampang, Selangor.Pakej Promosi Makan
Tengah Hari
pada harga

RM 10.00
sahaja
(Asam Pedas + Nasi dan Minuman)
(Ikan Pari, Kembung, Ayam & Daging)Sri Payung Ala Carte


Waktu operasi setiap hari Isnin~Sabtu dari jam

10.30pg~7.00ptg

Ahad Tutup


DEWAN SANTAI SRI PAYUNG
UNTUK DISEWA


238928 Visitors238928 Visitors238928 Visitors238928 Visitors238928 Visitors238928 Visitors238928 Visitors