Pakej & Promosi

Kami adalah pakar dalam bidang katering dan memiliki pengalaman yang luas serta mampu menyediakan kehendak anda.

Kami juga menyediakan pakej-pakej dan promosi yang semestinya mengikut bajet anda. Jika pakej kami tidak dapat mengikut citarasa anda, usah bimbang, kami boleh melaraskannya mengikut citarasa dan bajet anda.Yang pastinya  anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.PAKEJ PROMOSI

Pakej terbaru dari Sri Payung Catering & Canopy. Pakej ini adalah pakej lengkap bagi mengadakan sebarang majlis kerana ia termasuk Catering, Pelamin, Andaman, Kerusi Meja Dewan atau Canopy, Sound system, Jurufoto termasuk gift untuk tetamu. Ia menggunakan 90% bunga segar. Untuk penambahan Pax hanya RM10.50 per/pax. Menu menu yang bertanda * boleh ditukar mengikut selera pelanggan tanpa kos tambahan. Menu tersebut boleh dirujuk di ruang menu pilihan di bawah. Boleh dikatakan menu ini adalah lengkap kecuali bunga paha dan gift untuk VIP (Pakej ini termasuk makan beradap pengantin).

*tertakluk pada terma & syarat

Pakej Promosi
PAKEJ A

Pakej ini sesuai untuk majlis yang berkapasiti 800 PAX. Pakej RM 9.50/pax adalah lengkap untuk Catering ia termasuk 4 set canopy arabic atau 20 meja, 160 kerusi untuk set dewan dan RM 9.00/pax jika tanpa set canopy dan set dewan. Semua yang percuma terdapat di dalam template. Pakej ini mempunyai 3 menu utama termasuk dua nasi (1 nasi putih) iaitu ayam, daging, kuah dan sayur.

*tertakluk pada terma & syarat
PAKEJ B

Pakej ini sesuai untuk majlis yang berkapasiti 800 PAX. Pakej ini adalah lengkap untuk Catering ia termasuk semua yang percuma yang terdapat di dalam template. Pakej ini mempunyai 4 menu utama termasuk dua nasi (1 nasi putih) iaitu ayam, daging, kuah dan sayur. Menu tersebut boleh dirujuk di ruang menu pilihan di bawah.

*tertakluk pada terma & syarat
PAKEJ C

Pakej ini sesuai untuk majlis yang berkapasiti 800 PAX. Pakej ini adalah lengkap untuk Catering ia termasuk semua yang percuma yang terdapat di dalam template. Pakej ini terdapat menu tambahan iaitu sambal sotong, teh tarik dan 2 jenis kuih termasuk bubur pulut hitam/kacang untuk 30% dari jumlah tempahan. Pakej ini mempunyai 4 menu utama termasuk dua nasi (1 nasi putih) iaitu ayam, daging dan kuah / sayur. Menu tersebut boleh dirujuk di ruang menu pilihan di bawah.

*tertakluk pada terma & syarat

PAKEJ D

Pakej ini sesuai untuk majlis yang berkapasiti 800 PAX. Pakej ini adalah lengkap untuk Catering ia termasuk semua yang percuma seperti 5 set Canopy Arabic atau set Dewan beserta kerusi dan meja bersarung berriben yang terdapat di dalam template. Pakej ini terdapat 1 set pelamin walkaway, pintu gerbang dan karpet merah dan juga pengantin mendapat sepasang persalinan lelaki dan perempuan serta 1 kali make-up dan PA sistem. Pakej ini mempunyai menu-menu yang menarik termasuk dua nasi (1 nasi putih).

*tertakluk pada terma & syarat


Menu Lauk-Lauk Pilihan:

Ayam Percik/ Merah/ Kurma/ Kari/ Kicap

Daging Hitam/ Rendang Minang/ Kurma

Kuah Dalca Sayur/ Dalca sayur+tulang/ Gulai Kawah/ Gulai Nenas+ Ikan Masin/

Lemak Nangka

Sayur Jelatah Melaka/ Acar Rampai/ Pajari Nenas/ Pajari Bombay/ Ulam-ulam/ Sambal Belacan

 


Menu Nasi-Nasi Pilihan:

 

Nasi Beryani

Nasi Tomato

Nasi Minyak

Nasi Hujan Panas

Nasi Jagung

Note: Nasi-Nasi ini disediakan untuk 80% dan nasi putih 20%.

Menu Tambahan Makan Beradab

2 ekor Ayam Golek

2 ekor Ikan Source Sweet Sour/Source Cerana

Udang Panjat

1 Hiasan Buah.

Menu-menu lain dihias bersama.


____________________________________________________________ 

 
 
 
 
 
*PERCUMA (PELAYAN, DOME VIP, MAKAN BERADAP + BUNGA SEGAR, KEK 3 TINGKAT, CANOPY DAN PERALATAN BUFFET) UNTUK KESEMUA PAKEJ KECUALI PAKEJ A


240101 Visitors240101 Visitors240101 Visitors240101 Visitors240101 Visitors240101 Visitors240101 Visitors